doe het zelf kerst

Doe-het-zelf-kerstpakket


Wat houdt een doe-het-zelf-pakket in?

De kerstbomen worden langzaam weer opgetuigd in de huiskamers! Hoogste tijd om het huis verder aan te kleden met gezellige kerstdecoratie. Deze kerst is het helaas niet mogelijk de workshop live te geven in onze kas. Daarom hebben we alle benodigdheden in een doe-het-zelf-kerstpakket verzameld, zodat je thuis aan de slag kunt! Zo kun je samen met vrienden, familie en collega’s alsnog je kerststuk maken (uiteraard conform de coronamaatregelen).

Een doe-het-zelf-pakket bestel je al voor € 30,- euro. We hebben verschillende pakketten samengesteld, zodat je precies kunt kiezen wat je wilt gaan maken. We geven hierbij ook voorbeelden mee om ideeën op te doen. En o ja, vergeet de kerstmuziek niet aan te zetten!

Interesse in één van onze workshops?

Voor meer informatie over de workshops kun je ons mailen. Wil je je inschrijven voor een workshop? Dan kan dat via het contactformulier.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.