Content Pagina

Na veel brainstormen en voorbereiden is kwekerij Moes & Tuin sinds 2015 een feit. Geboren uit het idee dat steeds meer mensen willen zien en beleven waar producten nu werkelijk vandaan komen. Bewust worden van alles wat groeit en bloeit.

Met veel passie en plezier zijn we (Remon en Sylvia) iedere dag te vinden in onze kas.
Remon is de kweker, altijd bezig met z’n planten en zit het liefst met z’n handen in de grond. Hij is gedreven om van iedere plant een prachtig exemplaar te maken en is dag en nacht bezig met de verzorging van onze planten. Sylvia is de creatieve duizendpoot, die zorgt voor de mixen van onze fleurige hanging baskets, het samenstellen van de plantschema’s, de administratie en het inrichten van de winkel.

Na veel brainstormen en voorbereiden is kwekerij Moes & Tuin sinds 2015 een feit. Geboren uit het idee dat steeds meer mensen willen zien en beleven waar producten nu werkelijk vandaan komen. Bewust worden van alles wat groeit en bloeit. Met veel passie en plezier zijn we (Remon en Sylvia) iedere dag te vinden in onze kas. Remon is de kweker, altijd bezig met z’n planten en zit het liefst met z’n handen in de grond. Hij is gedreven om van iedere plant een prachtig exemplaar te maken en is dag en nacht bezig met de verzorging van onze planten. Sylvia is de creatieve duizendpoot, die zorgt voor de mixen van onze fleurige hanging baskets, het samenstellen van de plantschema’s, de administratie en het inrichten van de winkel.

Na veel brainstormen en voorbereiden is kwekerij Moes & Tuin sinds 2015 een feit. Geboren uit het idee dat steeds meer mensen willen zien en beleven waar producten nu werkelijk vandaan komen. Bewust worden van alles wat groeit en bloeit. Met veel passie en plezier zijn we (Remon en Sylvia) iedere dag te vinden in onze kas. Remon is de kweker, altijd bezig met z’n planten en zit het liefst met z’n handen in de grond. Hij is gedreven om van iedere plant een prachtig exemplaar te maken en is dag en nacht bezig met de verzorging van onze planten.

Sylvia is de creatieve duizendpoot, die zorgt voor de mixen van onze fleurige hanging baskets, het samenstellen van de plantschema’s, de administratie en het inrichten van de winkel.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.