Inplantservice

Direct naar bestellen

Wil jij ook genieten van mooie gekleurde en rijkbloeiende balkon- en terrasbakken in je tuin en hou je van gemak? Maak dan gebruik van de Kwekerij Moes & Tuin inplantservice. Voor deze inplantservice maken we gebruik van bakken die zijn voorzien van een ingebouwd waterreservoir. Hierdoor kunnen de planten naar eigen behoefte water opnemen. Het enige wat je thuis hoeft te doen is twee of drie keer per week het waterreservoir vullen met water en plantenvoeding.

Hoe werkt de inplantservice

Kies in 5 eenvoudige stappen een kleuren of soorten mix uit in de gewenste plantenbak en wij gaan deze voor je inplanten en voorkweken in onze kas. De kant en klare bak kan afgehaald worden vanaf begin mei op een zelf gekozen afhaaldatum.    Heb je al een bak? Dan kun je deze nog tot 17 maart 2024 schoon inleveren (let op: ook onder het rooster). Zet je lege en schone bak(ken) met daarin de orderbevestiging voor de ingang. Wij zorgen dat de plantenbak met de gewenste planten op de gekozen afhaaldatum voor je klaar staat!

Let op: de inplantservice is alleen beschikbaar voor langwerpige en vierkanten balkon- en terrasbakken met een ingebouwd waterreservoir. Voor de ronde hangpotten kun je gebruik maken van onze omruilservice.

Bestel hier je plantenbakken.

Inplant-
service

Voor vierkanten
en langwerpige
balkon- en terrasbakken

Omruil-
service

Je oude, ronde hangpot
inleveren en korting
ontvangen op een 
gevulde hangpot

Omruilservice

Zodra onze kwekerijwinkel in april de deuren opent, kun je je hanging basket weer inleveren. Lever je ronde pot onbeschadigd, schoon en compleet in (met rooster onderin de pot en hanger) en ontvang een muntje. Bij inlevering van dit muntje ontvang je bij aankoop van een nieuwe gevulde, kant-en-klare hanging basket direct een korting van €2,-. Vanaf april is het weer mogelijk om zelf een mooie hanging basket uit te zoeken, rechtstreeks uit onze kwekerij.

Potten met handig waterreservoir

De potten zijn er in twee maten, in Ø27cm en Ø35cm. Beide potten zijn voorzien van een ingebouwd waterreservoir, waardoor de plant naar eigen behoefte water op kan nemen. Je geeft de plant water, net zolang totdat het overtollig water aan de onderkant van de pot uit loopt. Dan weet je dat het waterreservoir helemaal gevuld is. Afhankelijk van het weer, de standplaats en het gewicht van de pot, geef je de plant weer water. Voor een sterke groei en doorbloei adviseren wij om 2x per week onze plantenvoeding aan de planten mee te geven. De planten zullen je belonen met een zomer lang uitbundige bloei!

maak een afspraak
Hanging baskets omruilservice

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.