Inplantservice

Wil je vanaf half mei gelijk genieten van mooie, rijk bloeiende plantenbakken? Maak het jezelf gemakkelijk en maak gebruik van onze inplantservice.

Lever je plantenbak (met ingebouwd waterreservoir) plantenbak-AT-website-e1457994512771plantenbak-websitevanaf november tot eind maart in en maak een keuze uit de verschillende sorteringen van kleurenmengsels. Vanaf februari gaan wij de planten als stekjes in de bakken planten en alvast voorkweken.

Rond begin/half mei kan de plantenbak weer opgehaald worden en geniet je vanaf het begin van het seizoen van een rijk gevulde en uitbundig bloeiende plantenbak.

Omruilservice

OptimaxMegamaxxVoor de ronde (hang)potten (hanging baskets) die ook zijn voorzien van een handig waterreservoir, kun je gebruik maken van onze omruilservice.

Lever je ronde pot onbeschadigd, schoon en compleet (met rooster onderin de pot en hanger) in en je ontvangt een muntje. Bij inlevering van dit muntje ontvang je bij aankoop van een nieuwe opgevulde, kant-en-klare (hang)pot direct een korting van €2,-.

Vanaf half/eind april hebben we in onze kwekerij winkel weer volop keuze in soorten en mixen. Kom langs en geniet van de mooie kleurenmixen en uitbundig bloeiende hanging baskets.

Vierkanten Aquatop bak aan lantaarnpaal met mengsel van blauw/wit

Venezia balkonbak met mengsel ‘Koraal’ op standaard

Venezia balkonbak met mengsel ‘Oceaan’

Venezia balkonbak aan hek met mengsel van Oostenrijkse hanggeraniums

Venezia balkonbak onder het raam met mengsel van blauw/wit

Vierkanten Aquatop bak aan lantaarnpaal met mengsel ‘Oceaan’

Venezia balkonbakken aan hek met mengsel ‘Zeebries’

Vierkanten Aquatop bak bevestigd aan houten paal met mengsel ‘Oceaan’

Plantenverkoop

Bij Kwekerij Moes & Tuin vind je een groot assortiment aan tuin en terras planten. Kleurige eenjarige zomerbloeiers, vaste planten, diverse kuipplanten op stam en uitbundig bloeiende hangpotten (hanging baskets) in slimme hangpotten met ingebouwd waterreservoir en verkopen we ook een groot assortiment aan groenten- en kruidenplanten en zaden.

De planten kun je zelf in de kas uitzoeken, rechtstreeks vanaf onze teeltvloer. Bij de planten vind je duidelijke uitleg en advies over de planten en mocht je meer willen weten, dan helpen we je graag.

We zijn geopend tm zaterdag 27 juni:

Zeebries-klein

 

maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00u
zaterdag van 09.00 tot 17.00u
zondag van 12.00 tot 17.00u
Openingtijden feestdagen:
1e Paasdag  gesloten
2e Paasdag  van 09.00 tot 17.00u
Koningsdag  van 09.00 tot 17.00u
Hemelvaartsdag  van 09.00 tot 17.00u
1e Pinksterdag  gesloten
2e Pinksterdag  van 09.00 tot 17.00u

Assortiment

Begonia

Petunia

Fuchsia

Verbena

Vlijtig lies

Kom langs om ons volledige assortiment te bekijken en

ideeën op te doen voor je tuin, terras of balkon.