Inplantservice

Wil je vanaf eind april / begin mei gelijk genieten van mooie, rijk bloeiende plantenbakken? Maak het jezelf gemakkelijk en maak gebruik van onze INPLANTSERVICE. Je kunt hierbij een gewenste kleur- of soortenmengsel kiezen welke we voor je gaan inplanten en voor/opkweken bij ons in de kas. We maken gebruik van de beste kwaliteit potgrond en planten de planten van stek af aan in de bakken. Omdat we al in februari hiermee beginnen, hebben de planten de tijd om rustig op te groeien. Dit alles, in combinatie met goede verzorging en voldoende water en voedingsstoffen zorgt voor een gezond en sterk wortelgestel wat resulteert in een zomer lang uitbundige bloei! Vanaf eind april/begin mei kan de kant-en-klare bak afgehaald worden bij ons in de kwekerij.

Bestel of lever je vierkanten planten- of langwerpige balkonbak (met ingebouwd waterreservoir) voor eind maart in.

Zet je lege en schone bakken (let op: ook onder het rooster!) met daarin een briefje met je naam, adres, telefoonnummer en gewenste kleur of mengsel voor de deur. Mochten we nog vragen hebben, dan nemen we contact met je op. Wil je liever persoonlijk bestellen of heb je vragen? Bel ons dan op: 06-83785090.

Omruilservice

OptimaxMegamaxxVoor de ronde (hang)potten (hanging baskets) die ook zijn voorzien van een handig waterreservoir, kun je gebruik maken van onze omruilservice.

Lever je ronde pot onbeschadigd, schoon en compleet (met rooster onderin de pot en hanger) in en je ontvangt een muntje. Bij inlevering van dit muntje ontvang je bij aankoop van een nieuwe opgevulde, kant-en-klare (hang)pot direct een korting van €2,-.

Vanaf half/eind april hebben we in onze kwekerij winkel weer volop keuze in soorten en mixen. Kom langs en geniet van de mooie kleurenmixen en uitbundig bloeiende hanging baskets.

Vierkanten Aquatop bak aan lantaarnpaal met mengsel van blauw/wit

Venezia balkonbak met mengsel ‘Koraal’ op standaard

Venezia balkonbak met mengsel ‘Oceaan’

Venezia balkonbak aan hek met mengsel van Oostenrijkse hanggeraniums

Venezia balkonbak onder het raam met mengsel van blauw/wit

Vierkanten Aquatop bak aan lantaarnpaal met mengsel ‘Oceaan’

Venezia balkonbakken aan hek met mengsel ‘Zeebries’

Vierkanten Aquatop bak bevestigd aan houten paal met mengsel ‘Oceaan’

Plantenverkoop

Bij Kwekerij Moes & Tuin vind je een groot assortiment aan tuin en terras planten. Kleurige eenjarige zomerbloeiers, vaste planten, diverse kuipplanten op stam en uitbundig bloeiende hangpotten (hanging baskets) in slimme hangpotten met ingebouwd waterreservoir en verkopen we ook een groot assortiment aan groenten- en kruidenplanten en zaden.

De planten kun je zelf in de kas uitzoeken, rechtstreeks vanaf onze teeltvloer. Bij de planten vind je duidelijke uitleg en advies over de planten en mocht je meer willen weten, dan helpen we je graag.

We zijn voorjaar 2022 weer open!

Zeebries-klein

 

maandag t/m vrijdag -
zaterdag -
zondag -
Openingtijden feestdagen:
1e Paasdag  -
2e Paasdag  -
Koningsdag  -
Hemelvaartsdag  -
1e Pinksterdag  -
2e Pinksterdag  -

Assortiment

Begonia

Petunia

Fuchsia

Verbena

Vlijtig lies

Kom langs om ons volledige assortiment te bekijken en

ideeën op te doen voor je tuin, terras of balkon.