Over Ons

Kwekerij Moes & Tuin

Kwekerij Moes & Tuin is opgericht door ons: Remon en Sylvia van Veen.

Naast onze ervaren telersachtergrond en creativiteit hebben we een gezamenlijke passie voor het zaaien, planten, groeien en bloeien van planten en het zorgen voor een gewas. Het inspelen op de weersinvloeden en het meebewegen met de seizoenen. De teelt van bloemen en planten vraagt onafgebroken zorg en aandacht. Het tuindersvak is naast een ambacht vooral een manier van leven, onze manier van leven. We genieten volop van het plezier dat mensen beleven aan onze hanging baskets en heten je van harte welkom bij ons in de kas.

We helpen je graag

Niet alle planten hebben dezelfde behoeften of wensen. De één doet het goed in de volle zon, terwijl de andere goed gedijt met wat meer beschutting of in de schaduw. Ook de watergift en bemesting kan per plant verschillen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent, we helpen en adviseren je graag. Ons enthousiaste, creatieve en betrokken team denkt graag met je mee en geven je tips en advies zodat je met een tevreden gevoel naar huis gaat, met planten die geschikt zijn voor jouw tuin of balkon.

Beleef de kleuren in de kas

Langskomen is beleven!

Kom eens langs in onze kassen en geniet van de geuren en kleuren. Beleef zelf hoe aangenaam en ontspannen het is om rond te lopen tussen alles wat groeit en bloeit.

Je kunt ons vinden aan de Oostkanaalweg 3A in Alphen aan den Rijn. We zijn gemakkelijk te bereiken via de N207 en zijn te vinden aan de naastgelegen parallelweg.

Kom eens langs in onze kwekerijwinkel

Reguliere openingstijden

maandag t/m vrijdag09.00 tot 18.00u
zaterdag09.00 tot 17.00u
zondag12.00 tot 17.00u

Gesloten maar
benieuwd naar
ons assortiment?

bekijk ons assortiment

Feestdagen

1e Paasdaggesloten
2e Paasdag- OPEN DAG -
09.00 tot 17.00u
Koningsdag09.00 tot 17.00u
Bevrijdingsdag12.00 tot 17.00u
Hemelvaartsdag09.00 tot 17.00u
1e Pinksterdaggesloten
2e Pinksterdag09.00 tot 17.00u

Het laatste nieuws

Het gehele jaar gebeurt er veel rondom Kwekerij Moes & Tuin. Van stekjes tot uitbundige bloemen, van onze inplantservice tot de kwekerijwinkel en van de open dag tot de workshops. Hier vind je al het laatste nieuws vanuit onze kwekerij. Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te worden gehouden van onze activiteiten.

al het nieuws

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.