Over ons

Na veel brainstormen en voorbereiden is kwekerij Moes & Tuin sinds 2015 een feit. Geboren uit het idee dat steeds meer mensen willen zien en beleven waar producten nu werkelijk vandaan komen. Bewust worden van alles wat groeit en bloeit.

Met veel passie en plezier zijn we (Remon en Sylvia) iedere dag te vinden in onze kas.
Remon is de kweker, altijd bezig met z’n planten en zit het liefst met z’n handen in de grond. Hij is gedreven om van iedere plant een prachtig exemplaar te maken en is dag en nacht bezig met de verzorging van onze planten. Sylvia is de creatieve duizendpoot, die zorgt voor de mixen van onze fleurige hanging baskets, het samenstellen van de plantschema’s, de administratie en het inrichten van de winkel.
Samen met onze kinderen (Koen, Sam, Kris en Wout) genieten we van het mooie groeiproces van de bloemen en planten. Van stekje of zaadje naar een prachtige plant. Hoe leuk is het nu dat we andere daar ook van kunnen laten meegenieten dmv de plantenverkoop rechtstreeks bij ons uit de kwekerij.

Kom eens langs in onze kassen en geniet van de geuren en kleuren en beleef zelf hoe aangenaam en ontspannen het is om rond te lopen tussen alles wat groeit en bloeit. Je kunt ons vinden aan de Oostkanaalweg in Alphen aan den Rijn. We zijn gemakkelijk te bereiken via de N207 en zijn te vinden aan de naastgelegen parallelweg.

Tekening Liefz