Workshops

KERSTWORKSHOPS

Na 2 jaar afwezigheid, is het eindelijk weer mogelijk:  kerstworkshops bij ons in de kwekerij! Een gezellige middag of avond, geheel in kerstsfeer, waarbij we je helpen met het maken van je eigen kerststuk. Er zijn voorbeeld stukken aanwezig en ruim voldoende materialen en groen om een mooi stuk in elkaar te zetten. Je kunt geheel naar eigen wens en inzicht kleuren en materialen gebruiken, alles mag en niets moet :) Uiteraard is alles onder het genot van een kopje koffie/thee of warme chocomelk (met slagroom!) en huisgemaakt lekkers.

De volgende data zijn beschikbaar:Dit jaar hebben we keuze uit wel 14 verschillende stukken waaruit gekozen kan worden. De prijs voor de kerstworkshops is €45,- per persoon. Je kunt HIER direct reserveren voor onze workshops (je wordt doorgestuurd naar de website van Gemaakt Bij Ons). Kies eerst het stuk dat je wilt maken en vul daarna in welke dag/tijd je wilt komen. Je kunt ook reserveren via de mail of vul ons contactformulier in.

Tip: trek wat warms aan, want bij ons in de kas staat de temperatuur ook een graadje lager!

DOE-HET-ZELF KERSTPAKKET

Kun of wil je liever niet naar ons toe komen, maar wil je wel graag creatief aan de slag? Kies dan voor een doe-het-zelf kerstpakket. Hierin zit een duidelijk stappenplan met uitleg en foto's en alle benodigde ondergronden en ruim voldoende groen, materialen en decoraties om zelf thuis een mooi kerststuk in elkaar te zetten. De prijs voor onze doe-het-zelf pakketten is €40,- per pakket. Benieuwd naar welke stukken je kunt kiezen? Klik HIER voor meer informatie over onze doe-het-zelf kerstpakketten of neem contact op via de mail of vul het contactformulier in.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.