Workshops

HANGING BASKET MAKEN

Altijd al zelf je eigen hanging basket willen samenstellen? Kom dan naar onze workshop HANGING BASKET MAKEN. Struin lekker door onze kassen op zoek naar de juiste kleur of het juiste plantje/stekje voor in je eigen hanging basket. Uiteraard helpen wij je bij de samenstelling, met tips en tricks over de plantkeuze, groeiwijze van de planten en advies voor de verzorging. En dat alles onder het genot van een kopje koffie of thee met huisgemaakt lekkers, te midden van alles wat groeit en bloeit in onze fleurige kwekerij. Wie wordt daar nou niet blij van? :)

De prijs voor de workshop is €45,- per persoon. Dit is inclusief alle benodigde materialen (hanging basket van Ø40cm incl. ophangketting, kokosmat en mos, grond en plantjes/stekjes) en uiteraard onder het genot van koffie of thee met huisgemaakt lekkers. De workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2u.

Zin om te komen? Geef je dan op via de mail of vul ons contactformulier in.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.