Workshops

Wil je samen met je vrienden, familie of collega’s een leuke workshop bijwonen? Misschien heb je het al eens voorbij zien komen op onze Instagrampagina? Kwekerij Moes & Tuin biedt ieder jaar vanaf mei diverse seizoensworkshops aan. Zo kun je gaan voor een paasstuk met Pasen, je eigen hanging basket maken in mei, tijdens de herfst een mooi herfststuk voor op tafel en als klap op de vuurpijl is het in december mogelijk een kerststuk te maken in kerstthema.

Een gezellige middag/avond met elkaar waar je alle kneepjes van het creatieve vak leert en vervolgens een mooi aandenken mee naar huis neemt.

Inclusief benodigdheden en advies

Reserveer de dag en het tijdstip voor jouw gezelschap en kom langs in onze kas. Wij zorgen voor alle benodigdheden. Tafels vol met spullen die je kunt gebruiken om jouw product geheel naar eigen stijl te maken! Om ideeën op te doen zijn er voorbeelden beschikbaar én voor tips en tricks kun je tijdens de workshop natuurlijk altijd bij ons terecht.

Workshop reserveren?

Hieronder een overzicht van de seizoensworkshops. Alle informatie over de desbetreffende workshop vind je door op de workshop te klikken. Voor meer informatie of reserveren neem je contact op via de mail of vul het contactformulier in.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.