Workshops

KOM JE EIGEN HANGING BASKET MAKEN!

Bij deze workshop leren we je alle tips en tricks bij het samenstellen van je eigen hanging basket. Je kunt zelf lekker door onze kassen struinen op zoek naar dat ene plantje of stekje die toch echt in jouw hanging basket thuis hoort.

We hebben de volgende data beschikbaar:

VOL - Zondag 21 april om 10.30u - VOL

Nieuwe datum --> Maandag 22 april om 19.00u

VOL - Donderdag 25 april om 19.00u - VOL

De prijs voor de workshop is €45,- per persoon. Dit is inclusief alle benodigde materialen, plantjes, stekjes en grond en uiteraard koffie of thee met huisgemaakt lekkers. De workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2u. Aan het eind van de workshop kun je ervoor kiezen om de hanging basket gelijk mee naar huis te nemen of nog even te laten groeien bij ons in de kas. Begin mei kan de basket weer afgehaald worden en is hij klaar om de show te stelen bij jou in de tuin, balkon of terras :)

Zin om te komen? Stuur een mail of een bericht via ons contactformulier Je krijgt van ons altijd een mailtje terug met de bevestiging van je aanmelding, dus hou ook je spambox in de gaten. Heb je een andere vraag of opmerking? Laat het ons weten!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.