Doe-het-zelf-kerstpakket 2022


Na 2 jaar corona, is dit een blijvertje gebleken: onze doe-het-zelf kerstpakketten. In al onze pakketten zit ruim voldoende om thuis een mooi kerststuk in elkaar te zetten. Daarbij zit een duidelijk stappenplan met uitleg en foto’s. Je kunt je kleurvoorkeur aangeven bij je bestelling, dan houden we daar rekening mee bij het samenstellen van het pakket. We hebben 6 verschillende pakketten samengesteld, zo is er voor iedereen wat leuks.

Dus heb je geen mogelijkheid om dit jaar live naar onze workshops te komen, of vind je het fijn om lekker zelf thuis aan de slag te gaan? Neem dan eens een kijkje bij onze doe-het-zelf pakketten!

Een doe-het-zelf-pakket kun je bestellen voor € 40,- euro. Dat is inclusief alle benodigde ondergronden, groen en decoraties en een duidelijk stappenplan met foto’s hoe je zelf je stuk kunt maken.

Bekijken en bestellen.

Via deze link wordt je doorgestuurd naar de website van Gemaakt Bij Ons en kun je de 6 verschillende kerstpakketten bekijken en direct bestellen. Vul alle gegevens in en geef in het opmerkingenveld je kleur voorkeur aan. Dan kunnen we daar rekening mee houden bij het samenstellen van de pakketten. De kerstpakketten zullen verstuurd worden vanaf 7 december, afhalen kan ook vanaf deze datum. Heb je het pakket eerder nodig, laat het ons dan weten.

Vragen?

Heb je een vraag over de doe-het-zelf pakketten? Mail ons of stel je vraag via ons contactformulier.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.