Paasworkshop 2023


 

We gaan ook weer van start met Voorjaars/Paasworkshops. Een gezellige middag tussen al het groen in de kwekerij, waarbij we je helpen met het maken van je eigen voorjaars- of paasstuk. Je kunt vooraf een keuze maken uit één van onze 7 verschillende stukken. Er zijn voorbeeld stukken aanwezig en ruim voldoende materialen, decoraties en groen om een mooi stuk in elkaar te zetten. Je kunt geheel naar eigen wens en inzicht kleuren, materialen en decoraties gebruiken, alles mag en niets moet 🙂 Wij geven je tips en advies, zodat je stuk helemaal naar wens wordt. Uiteraard is alles onder het genot van een kopje koffie/thee met huisgemaakt lekkers. De prijs voor de workshop is € 45,- euro.

Zin in een gezellige voorjaars/paasworkshop?

Via deze link wordt je doorgestuurd naar de website van Gemaakt Bij Ons en kun je de 7 verschillende kerststukken bekijken en je direct opgeven op één van de beschikbare data.

Vragen?

Heb je een vraag over de workshops? Of wil je je liever opgeven per mail? Bericht ons dan via ons contactformulier of stuur een mail.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Ook sturen we een berichtje als het weer tijd is om je lege plantenbak in te leveren.